Graag stel ik mij even voor

Mijn naam is Suzan Kannegieter-Wulff. Met mijn man Albert wonen we in een knus oud huis in Hekelingen Zuid Holland. Onze keus viel op dit huis, ondermeer vanwege de prachtige ruimte die we als atelier goed kunnen gebruiken. Vanuit “Atelier 1849”

dat is het bouwjaar van ons huis, hier geef ik boetseer en schilder lessen.


Ontdekt

30 jaar geleden toen ik in een diepte punt van mijn leven verkeerde, kwam er ook een keerpunt. Ben toen in aanraking gekomen met klei waar ik mee aan de slag ging. Dit gaf mij zoveel rust en ontspanning, doordat mijn creativiteit naar boven kwam (die we overigens allemaal hebben) heb ik de balans in mijn leven gevonden en daarna ook mijn grenzen leren kennen. Mijn eerste beeld was prachtig wat was ik trots toen men mij vroeg heb jij dat beeld zelf gemaakt.

Genieten

Na het volgen van vele cursussen en workshops waarin ik me het boetseren eigen maakte, had ik zoveel poppen, beelden,creaties, dat ik er mee op kunst markten ging staan hier werd aan mij gevraagd geeft u daar ook les in, dit heeft mij toen aan het denken gezet en ben spontaan les gaan geven in buurthuizen en op andere locaties en zo is het balletje gaan rollen en geef nu inmiddels 28 jaar boetseer en schilder les met heel veel plezier en inzet. Samen met de cursisten worden er mooie beelden gemaakt en “samen genieten we van het eind resultaat”. In mijn dagelijks leven werk ik bij mensen met een verstandelijke beperking dit is een drukke baan, in mijn vrije tijd volg ik al een aantal jaren beeldhouw lessen om mijn technieken uit te breiden te verbeteren en te ontdekken.

Mijn opdrachten

Door de jaren heen heb ik veel in opdracht gewerkt voor bedrijven, winkels en particulieren. Wil je jezelf of een ander blij maken met een blijvend, cadeau dan is dat bij mij mogelijk. Aan de hand van foto's kan ik degene die je wil na schilderen op doek in de kleuren die je mooi vindt. Ook kan ik van keramiek portretten e.t.c maken, zie voorbeelden op mijn website. Verder verricht ik ook reparaties aan beelden, als dit tenminste mogelijk is om te restaureren. 

Heb je na het zien van de foto's nog vragen of ideeën dan kun je altijd contact met me opnemen om het te bespreken.